KREZ Armory, гр.Пазарджик
KREZ Armory, гр.Пазарджик
 

KREZ ARMORY 

Оръжеен магазин

гр.Пазарджик

 ул. "Христо Касапвелев"
Хипермаркет КРЕЗ, Етаж -1

тел: 0899 99 85 64


Оръжейният магазин е с площ 240 кв.м и може да намерите:

 

•ФОЙЕВЕРКИ - пиратки, ракети, римски свещи, пиробатерии...всичко необходимо за Вашето цветно парти!


• ловни и спортни оръжия,
• различни калибри боеприпаси;
• въздушни и газови оръжия;
• аксесоари за оръжия;
• облекло;
• техника и аксесоари за лова и различни стрелкови спортове, полиция и армия

 


На разположение на клиентите са и специализирани щандове на известни оръжейни марки, както и на спортни такива. В оръжейния магазин може да се открие и друга подходяща екипировка за спортуване и пребиваване сред природата. 
Магазинът работи със заявки от клиенти, при проявен интерес може да се доставят оръжие и артикули по избор, от наличните марки продукти.Закритият стрелбищен комплекс Krez Armory разполага с обща площ от 420 кв.м. , изграден от 2 тира и с общо 8 броя стрелкови коридора.
Първият тир има 5 коридора, като първият коридор е с дистанция 50м. , а останалите 4 са с дистанция 25м. Вторият тир е отделен чрез подвижна метална врата и е изграден от 3 коридора с дистанция от 25м. www.krez.bg/

Арсеналът от оръжията, с които може да се стреля, наброява над 30 вида от различни марки и калибри, като пистолети: малокалибрени до 44-ти калибър, включително; пушки: въздушни, малокалибрени, включително; дългоцевни оръжия - калибър 223 и гладкоцевни оръжия. Стрелбището предлага и отлични условия за практикуване на стрелба с лък, единствено при нас може да се стреля с богат асортимент от лъкове, подходящи както за деца, така и за възрастни. 

За нуждите на практическите стрелкови спортове и за подобряване на стрелковите възможности на стрелящите, има специално оборудване от хартиени и метални силуетни мишени с различна големина, както и помощни средства, имитиращи стени, стълбища и други различни препятсвия от реална среда. Стрелбището е подходящо за: практикуване на динамична стрелба (IPSC); IDPA; еърсофт, спортна стрелба; стрелба с лък; прострелка на оръжия; професионално обучение на охранители, полицаи и други професии, които изискват добри стрелкови умения, както и изготвяне на тиймбилдинг (при заявка).


Оръжейна работилница

На разположение на нашите клиенти е оръжейният ни майстор, който извършва прострелки, монтаж, профилактика и почистване на оръжие, както и ремонтни дейности.


 

онлайн магазин - https://krez-armory.com/