Фойерверки TROPIC FIRE, гр.София и гр.Бургас
Фойерверки TROPIC FIRE, гр.София и гр.Бургас

"Тропик -2000” ЕООД е водещ вносител в областта на любителските и професионални фойерверки и пиротехника за България и региона. Фирмата разполага с всички необходими лицензи за съхранение, търговия и транспорт на фойерверки и със собствени лицензирани магазини, складове и транспорт, собственик е на търговската марка TROPIC FIRE. Занимаваме се с търговия на едро и дребно с любителски и професионални пиротехнически изделия повече от петнадесет години  и основната ни  цел е нашите клиенти винаги да получават най-красивите,безопасни и качествени фойерверки.  

При нас ще откриете  голямо разнообразие от продукти, от най-малките любителски артикули до професионални пиротехнически изделия,произведени съобразно световните стандарти за качество и безопасност и придружени от Сертификати за качество и произход, издадени от техните производители – водещи компании в дизайна и производството на фойерверки.  Тропик - 2000 ЕООД организира и изпълнява огнени спектакли и тържествени зари по повод национални и регионални празници и тържества, концерти, частни и фирмени партита, сватби, промоции...     

Към нас можете да се обърнете и за проектиране,дизайн и реализация на декорация с балони с различно ниво на сложност,независимо от тематиката на празника.Работим с висококачествени балони,произведени в Италия,което, в комбинация с оригиналните дизайнерски решения на нашите специалисти, е гаранция за неповторимата атмосфера на вашия празник.        

Ако сте любопитни и имате някакви въпроси,не се колебайте да ни потърсите по всяко време. 

За нас ще бъде повече от удоволствие да бъдем ваш партньор.  

КОНТАКТИ:

ТРОПИК - 2000 ЕООД
ОФИС:
гр.София
тел.: 0899933933

СКЛАД И МАГАЗИН:
гр. София, ул.Петър Панайотов No6
Базар" Феникс-Ново Илиянци"
тел.: 0899933933
skype: ilienci_

МАГАЗИН:
гр.София, бул.Витоша 95

тел.: 089911568

e-mail:party@tropic-fire.com

skype: tropicfire_party

 

СКЛАД: 
гр.Бургас,кв.Долно Езерово
складова база"Деспред"

 

 www.tropic-fire.com 

www.shop.tropic-fire.com

Тук можете да видите видео на зари с подпис Tropic fire